Vreau să devin membru

Vreau să devin membru

Puteti deveni MEMBRU al UPVR daca aveti calitatea de persoana juridica sau persoana fizica autorizata care:

 1. faceti dovada faptului ca sunteti titular de drepturi conexe asupra videogramelor care apar în playlisturile radio-tv, într-un interval de cel putin 1 an înainte de depunerea cererii de aderare la UPVR, între doua Adunari Generale;
 2. declarati catre UPVR, în maniera indicata de UPVR, repertoriul propriu de videograme;
 3. acordati UPVR mandatul gestionarii drepturilor de producator de videograme în limitele statutare si ale Regulamentelor de functionare pentru drepturile prevazute de pct. 3.2 din Statutul UPVR;
 4. faceti dovada, printr-un certificat constatator, ca persoana juridica sau persoana fizica autorizata este înscrisa la Registrul Comertului si ca este în functiune.

Procedura de aderare la UPVR

 1. Solicitati aderarea la UPVR si alcatuiti dosarul de acte
  Completati urmatoarele documente:
  a)Cererea de aderare
  b)Contractul de mandat pentru videograme

  Constituiti dosarul de aderare la UPVR
   incluzând:
 1. UPVR verifica dosarul depus de dumneavoastra.În cazul în care dosarul este incomplet sau incorect întocmit, va comunicam documentele lipsa în termen de 7 zile de la depunere.
 2. Consiliul Director analizeaza toate dosarele si va decide pentru fiecare solicitant daca urmeaza sau nu sa devina membru UPVR.În cazul în care Consiliul Director decide ca producatorul de videograme solicitant nu poate deveni membru UPVR, se argumenteaza si, la cerere, se reia procesul.
 3. Aprobarea aderarii este urmata de semnarea contractului de membru si înregistrarea acestuia la UPVR.Ati devenit membru UPVR. Un exemplar original al contractului de membru va fi pastrat de catre UPVR pe perioada nedeterminata.
 4. Primiti exemplarul contractului de membru care va revine. UPVR mentine înregistrari referitoare la corespondenta cu dumneavoastra, în calitate de membru.

Cotizatia de membru este in valoare de 900 lei/an, conform Proces Verbal AGA nr. 173/24.03.2016

Coproductii:

– Daca ambii coproducatori sunt membri cotizatia este 450 de lei/an;

– Daca unul dintre coproducatori este nemembru si celalalt este membru cotizatia este de 900 lei /an.